Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razpis za podelitev priznanj Mestne občine Nova Gorica za leto 2023

DATUM OBJAVE 24. marec 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vabimo podjetja, zavode, skupnosti, društva, politične stranke in druge organizacije ter druge, da predložijo predloge kandidatov za podelitev naziva častni občan Mestne občine Nova Gorica, nagrade Mestne občine Nova Gorica, nagrado Franceta Bevka, Bevkovo listino in plakete Mestne občine Nova Gorica za leto 2023.

Zadnji dan za oddajo prijav je 26. april 2023. Priznanja bodo podeljena ob prazniku Mestne občine Nova Gorica.

Celoten razpis in obrazec za prijavo je na voljo na spletni strani novogoriške mestne občine na povezavi: https://bit.ly/3ZbyEbN

 

Foto: David Verlič