Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Čar lesa

DATUM OBJAVE 15. maj 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na razstavi sodeluje tudi Konzorcij za les severne Primorske in svetovno priznani oblikovalec Oskar Kogoj, ki je prispeval slavnostni nagovor. Razstava bo na ogled do 19. maja 2024.

Odprtja so se med drugim udeležili minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han, predstavnica Ministrstva za kmetijstvo, predstavniki visokega in srednjega šolstva ter obrti in gospodarstva.

Razstava bo potovala po Sloveniji in bo v mesecu oktobru prispela v Novo Gorico.

Oblikovalec Oskar Kogoj podaja svoj slavnostni nagovor na odprtju razstave Čar lesa.Lesena skrinja. Skrinja je visoka približno 50 cm in dolga približno 2 m, je rjave barve z dvokrilnimi vrati. Na vratih je izrezan motiv iz raznih likov ter krivulj. Od likov prevladujejo šestkotniki, znotraj katerih so trikotniki ali pa razne krivulje. Za tem izrezanim delom je rdeče ozadje.Vabilo na razstavo, na katerem je navedeno ime dogodka: "Čar lesa"; kraj: Cankarjev dom, Ljubljana; ter datum dogodka: od 13. do 19.  5. 2024.