Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiranje prijav škode po spomladanski pozebi

DATUM OBJAVE 17. november 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na podlagi Sklepa o začetku zbiranja prijav škode po pozebi od 3. do 7. aprila 2023 z dne 9. novembra 2023 Ministrstva za obrambo, Uprave za zaščito in reševanje RS, smo na Mestni občini Nova Gorica začeli z zbiranjem prijav škode po pozebi na kmetijskih pridelkih. Naloga lokalne skupnosti je namreč zbiranje prijav škode in vnos v spletno aplikacijo Uprave za zaščito in reševanje RS.

Oškodovanci prijavijo škodo po pozebi na obrazcu številka 2, v tiskani obliki pa je oškodovancem na voljo na recepciji novogoriške mestne občine.

Prijavo škode lahko na izpolnjenem obrazcu oškodovanci lahko pošljejo po pošti na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg E. Kardelja 1, 5000 Nova Gorica ali jo oddajo osebno na istem naslovu v Sprejemni pisarni (št. 12) v pritličju.

Upoštevali bomo vse prijave, ki bodo na Mestno občino Nova Gorica prispele do vključno 24. novembra 2023 do 12. ure.

OPOZORILO: pri izpolnjevanju obrazca v stolpec »kultura« napišite poškodovano kulturo (npr.: ječmen, koruza, češnje …) in ne šifer iz zbirnih vlog. Na obrazec napišite tudi vaš kontakt, ki ga bomo uporabili zgolj za namene morebitnih potrebnih informacij o prijavi škode. Pri višini poškodovanosti pa upoštevajte morebitno prijavljeno škodo na istem GERK-u in isti kulturi, kot ste jo prijavili za škodo po toči.

Obrazec 2 - pdf

Obrazec 2 - doc

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti