Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Kotalkarice KK Perla Solkan z Danske z medaljami

DATUM OBJAVE 10. november 2005
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Letos se je tekmovanje, ki je v letnem koledarju Evroskega združenja kotalkarskih športov odvijalo v času od 20.10 do 22.10.2005 odvijal na Danskem pri Kobenhavnu v kraju Fridrikssund. V letošnjem letu je za slovensko reprezentanco nastopilo kar sedem tekmovalk iz solkanskega kluba KK Perla Solkan, mlajša deklica Špela Berlot, starejše deklice Tina Sedej, Maja Sedej in Tina Ozebek , kadetinja Meta Pavlič, mlajša mladinka Urška Anzeljc in članica Špela Anzeljc. Skupaj z mlajšo deklico Evo Belinger in starejšo deklico Niko Babič(obe Pirueta) so tekmovale tudi v skupnem seštevku državnih reprezentanc. Z njimi je potovala tudi trenerka Ines Mulič in spremstvo.

Po zaslugi Urške Anzeljc in Špele Berlot , ki sta v svojih starostnih skupinah osvojile 1. mesto, je v soboto na zaključku tekmovanja zadonela slovenska himna. Tudi ostale tekmovalke niso dosti zaostajale za njima. Starejša deklica Tina Ozebek, ki je zaradi omejene kvote tekmovalcev tekmovala med kadeti si je uspela prikotalkati 2. mesto in srebrno medaljo. Starejša deklica Tina Sedej je osvojila 3. mesto in bronasto kolajno. Uspeh so dopolnile še kadetinja Meta Pavlič s 7. mestom, članica Špela Anzeljc z 8. mestom in starejša deklica Maja Sedej z 9. mestom.Na tekmovanju so razglasili tudi skupno uvrstitev sodelujočih. Skupaj z tekmovalkama iz Domžal- Evo Belinger (7. mesto) in Niko Babič(2. mesto), so za slovensko reprezentanco v seštevku tekmovanja držav dosegli izredno tretje mesto (z občutno manjšo reprezentanco kot ostale države!).

Vsem uspešnim tekmovalkam iskreno čestitamo!