Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

REGIJSKO TEKMOVANJE OSNOVNIH IN SREDNJIH ŠOL " Kaj veš o prometu 2004"

DATUM OBJAVE 25. maj 2004
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Med kolesarji se je najbolje uvrstil Mihret Durakovič iz OŠ Frana Erjavca, drugi je bil Alen Oršulič OŠ Frana Erjavca, tretji pa Jan Marušič OŠ Frana Erjavca.
Med deklicami se je najbolje uvrstila Laura Devetak OŠ Milojke Štrukelj, druga je bila Kristina Kosmač iz OŠ Milojke Štrukelj, tretja pa Tea Petelin iz OŠ Frana Erjavca.
V kategoriji skuterji pa je zmagal Tomaž Simčič TŠC Nova Gorica.

Najbolje uvrščenim tekmovalcem je tajnik MO Nova Gorica Andrej Kompara izročil praktične nagrade, ki jih je podaril Svet za preventivo in vzgojo MONG in trgovina s kolesi " Djak " iz Nove Gorice.
Absolutnemu zmagovalcu Mihretu Durakoviču pa je direktor zavarovalnice Triglav iz Nove Gorice Jožko Leban predal gorsko kolo, ki ga je podarila zavarovalnica Triglav OE Nova Gorica.
Najbolje uvrščeni v posameznih kategorijah se bodo dne 29.maja 2004 v spremstvu mentorjev udeležili državnega tekmovanja " Kaj veš o prometu 2004 ", ki se bo potekalo v Piranu.