Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zemljevid vrtnic v Novi Gorici na spletnih straneh družbe Komunala Nova Gorica d.d.

DATUM OBJAVE 14. maj 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Zemljevid je namenjen tako domačinom kot tudi drugim obiskovalcem, ki bi si želeli ogledati vrtnice na javnih površinah v Novi Gorici, mestu vrtnic. Na spletnih straneh je uprava Komunale Nova Gorica zapisala:

"Za vrtnice pravimo, da so kraljice vrtov. Gojiti so jih začeli pred 4000 leti. S križanjem in selekcijo so vzgojili na tisoče sort. Včasih je večina "gartrož" cvetela samo enkrat, in sicer junija. Na to nas spominja staro ime za ta mesec – rožnik. Odpravite se na sprehod in oglejte si vrtnice, ki krasijo Novo Gorico in dnevno razveseljujejo njene prebivalce in obiskovalce."