Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Drugi teden brezplačnih arhitekturnih in krajinskoarhitekturnih svetovalnic

DATUM OBJAVE 15. februar 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

 

 

Po uspešnem prvem Tednu brezplačnih svetovalnic v jeseni se mladi arhitekti in krajinski arhitekti iz skupine Arhitekturni nasvet vračajo v 30 slovenskih mest. Med 29. februarjem in 4. marcem bodo nudili osnovne usmeritve za razvoj kakovostne bivalne kulture.

 

Mladi strokovnjaki na področju urejanja prostora zagovarjajo osebni pristop, izmenjavo informacij, dostopnost stroke in povezovanje na različnih nivojih za iskanje in oblikovanje kakovostnejšega skupnega prostora. Tekom celega tedna bodo mladi (krajinski) arhitekti na voljo za reševanje obstoječih prostorskih zagat in iskanje optimalnih izvedbenih ter finančnih rešitev. Obiskovalci bodo iz prve roke lahko izvedeli vse o smiselnosti načrtovanih posegov ter morebitnih nadaljnjih postopkih in sodelovanju s posameznimi strokovnjaki. S tem se bodo lahko razumno spopadli z vsemi izzivi, ki jih prinaša urejanje prostora, in si ob upoštevanju nasvetov olajšali pot do kakovostnih prostorskih rešitev.

 

Z izvajanjem tovrstnih svetovanj želijo poudariti smotrnost razumno oblikovanega prostora, ki odgovarja posameznikovim bivalnim navadam, in nuditi osnovne usmeritve pri vprašanjih v zvezi z gradnjo, prenovo, sanacijo, adaptacijo ter urejanjem okolice. Pridružite se jim na svetovalnici v Novi Gorici, v Stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, v ponedeljek, 29. 2. 2016 od 17:30 do 18:30. Več informacij ter obvezne prijave najdete na njihovi spletni strani www.arhnasvet.si/svetovalnice/.

 

Letak

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti