Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Plesne delavnice REGGAETON-a, MICHAEL JACKSON STYLE ( MJ) in ELECTRO/ TECKTONIK

DATUM OBJAVE 25. april 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Plesno umetniško društvo ABS FAB

 Ul . Ivana Suliča 18a
5290 Šempeter pri Gorici
Gsm 041 915 369, 041 969 217 

Email : mojcabesednjak@yahoo.com

 

Plesno umetniško društvo ABS FAB prireja v nedeljo, 27. aprila 2014, ob 15. uri v prostorih mladinskega centra Vrtojba plesne delavnice REGGAETON-a, MICHAEL JACKSON STYLE ( MJ) in ELECTRO/ TECKTONIK. 

 

Predstavitev plesnih stilov:

REAGGAETON , vsem znan kot » šejkanje« , izvira iz Paname. Gre za energičen ples v latino ritmih s primesmi Hip Hop-a, katerega začetki segajo v Jamaiko in Puerto Rico, iz reggaeja in dancehalla. Pri plesu je opazna gibčnost in predvsem izolacija delov telesa. Gibi so zapeljivi in energični. Reaggaton ne pozna tabujev, ženska lahko skozi ples prebudi svojo sproščenost in zapeljivost.  Za vse temperamentne in tiste, ki to želite postati, je reaggaeton pravilna izbira.

 

TECKTONIK/ ELECTRIC

TECKTONIK je ples, ki združuje aspekte disko, glowsticking in Hip Hop plesa. Namen je doseči hiter, futuristično-hibridni stil, ki ga največkrat najdemo na elektro house sceni. Pri plesu tecktonica so glavne roke, pri čemer ena roka vodi, druga pa ji sledi. Tecktonik si izposoja tudi break dance korake in HH stil.

 

MICHAEL JACKSON STYLE

MJ je bil »master« mnogih plesnih stilov, kot so tap, jazz, mime, popping, locking in drugi, in je vsakemu od teh dodal svoj pečat.

S tehničnega vidika je delavnica sestavljena iz kombinacij streeta, komercialnega popa, sodobnega jazza.  Obvezni pa so funky gibi, ki gledalcu pričarajo iluzijo (npr. moon walk, circle slide,…)