Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni poziv delodajalcem za vključitev v Regijsko štipendijsko shemo (RŠS) Goriške regije za šolsko/študijsko leto 2012/2013

DATUM OBJAVE 30. marec 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ponudnik: Posoški razvojni center (štipenditor)
Objava: 30. 3. 2012

Roka za oddajo vlog:
23. 5. 2012 in 23. 7. 2012

Predmet javnega poziva je izbor delodajalcev za vključitev v Regijsko štipendijsko shemo (v nadaljevanju RŠS) Goriške regije v šolskem/študijskem letu 2012/2013. RŠS Goriške regije deluje v sklopu enotnih Regijskih štipendijskih shem Slovenije in predstavlja instrument regije, ki temelji na partnerstvu med delodajalci, nosilci RŠS (štipenditorji) in državo.

Štipendija RŠS je sestavljena iz treh delov v sledečem razmerju:
- sredstva Evropskega socialnega sklada (v višini 50 % dodeljene kadrovske štipendije brez dodatkov delodajalca, vendar največ v višini 30 % minimalne plače, skladno s 37. členom Zakona o štipendiranju),
- sredstev občine (v višini do 25 % dodeljene kadrovske štipendije),
- sredstev delodajalca (v višini od 25 % do 50 % dodeljene kadrovske štipendije).

Na javni poziv se lahko prijavijo delodajalci, ki so:
- pravne osebe zasebnega prava,
- fizične osebe,
- javne agencije, javni skladi, javni zavodi in javni gospodarski zavodi ter druge osebe javnega prava, ki so posredni uporabniki državnega proračuna ali proračunski lokalnih skupnosti in
- imajo sedež ali poslovno enoto na območju Goriške statistične regije.

Pogoji za vključitev, način prijave in postopek izbire delodajalcev so natančno opredeljeni v javnem pozivu. Delodajalci se lahko prijavijo na javni poziv s prijavo: PRIJAVA – JAVNI POZIV, ki jo dobite v pripeti datoteki.
Zainteresirane delodajalce vabimo, da oddajo prijavo že v prvem roku (t.j. do 23. 5. 2012). Na ta način bo štipenditor lahko zagotovil obsežnejšo in učinkovitejšo promocijo razpisanih štipendij za dijake in študente še pred poletnimi počitnicami.

Informacije:

- Marjetka Čopi, Posoški razvojni center, 05/38-41-516, marjetka.copi@prc.si
- mag. Damijana Kravanja, Posoški razvojni center, 05/38-41-511, damijana.kravanja@prc.si


Operacija RŠS je sofinancirana iz sredstev Evropskega socialnega sklada in se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013, razvojen prioritete »Spodbujanje podjetništva«; prednostna usmeritev »Štipendijske sheme«. Sredstva za štipendije so v okviru navedenega programa zagotovljena do konca šolskega/študijskega leta 2014/2015; razpoložljivost sredstev po tem obdobju bo opredeljena v programskem dokumentu za naslednje finančno obdobje.


Datoteke:
JAVNI POZIV delodajalcem za vstop v RŠS 2012 2013.pdf (208.11 kB)
PRIJAVA JAVNI POZIV RŠS 2012 2013.doc (398.00 kB)

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti