Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dobrodelni tek – Goricatlon 2024

DATUM OBJAVE 01. oktober 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zborno mesto in štart teka:

Mestna Občina Nova Gorica  ob 8:30, začetek dobrodelnega teka ob 9:00.

Zaključek teka: Mestna Občina Nova Gorica ob 15:00, podelitev pokalov in uradni zaključek ob 16:00 uri.

Pravila teka: Goricatlon je 6 urna tekaška prireditev z dobrodelnim ciljem. Prijavijo se ekipe, ki imajo po 6 tekačev (lahko tudi manj). Vsak tekač teče približno 1 uro in nato preda štafeto naslednjemu. Teče se v krogih, vsak je dolg približno 1 km, za vsak pretečen krog ekipa donira znesek po izbiri: 1€, 2€, 3€ ali 5€. Vsa zbrana sredstva se po zaključku prireditve nakaže izbranemu cilju.

Pomembno je sodelovati: Prireditve se lahko udeleži vsak, ki lahko v eni uri opravi nekaj krogov oziroma kilometrov, rezultat pri tem ni pomemben. Prijavijo se torej lahko tudi ekipe pohodnikov, mamice in očetje z vozički, pričakujemo tudi vsaj eno ekipo, kjer bodo udeleženci tekli oziroma hodili s svojimi psi. Še posebej smo veseli sodelovanja invalidov in po potrebi poskrbeli za spremstvo, prevoz in druge ugodnosti.