Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Predstavitev novega promocijskega filma ob krajevnem prazniku v Braniku

DATUM OBJAVE 18. februar 2019
VIR

V Braniku so v petek, 15. februarja 2019, praznovali krajevni praznik, ki je posvečen spominu na tragični požig vasi med II. svetovno vojno. V program praznika je bila vključena tudi predpremiera kratkega predstavitveno-promocijskega filma o gradu Rihemberk, ki je nastal januarja 2019 v okviru projekta RESTAURA, sofinanciran v okviru programa Interreg Srednja Evropa. 

Film je bil s strani gledalcev v Braniku sprejet z aplavzom, kar daje dobro popotnico in spodbudo tudi za ostale aktivnosti v okviru projekta. Naročnik filma je Mestna občina Nova Gorica, zasnovalo pa ga je goriško podjetje Arctur d.o.o., ki je prispevalo tudi zanimive 3D nadgradnje posnetega materiala.    

 

Fotografije: arhiv MONG; David Verlič