Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Občinski praznik 2024: povabilo k sodelovanju

DATUM OBJAVE 26. junij 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ob prazniku Mestne občine Nova Gorica, ki ga praznujemo septembra, bomo tudi letos pripravili program prireditev, ki bodo spremljale osrednjo občinsko slovesnost (6. septembra 2024) in Robinovo zabavo (7. septembra 2024).

Program bo objavljen v brošuri, ki jo bodo prejela vsa gospodinjstva v mestni občini, pa tudi na spletnih straneh: Mestna občina Nova Gorica in Javni zavod za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina - dogodki ter na Facebook profilu Dogodki Nova Gorica in Vipavska dolina.

V program sodijo prireditve, s katerimi želimo počastiti občinski praznik. Odvijajo se v mesecu septembru na območju Mestne občine Nova Gorica oz. imajo čezmejni značaj in potekajo na obeh straneh meje. Vstop nanje je brezplačen.

Če načrtujete v prazničnem septembru v Mestni občini Nova Gorica tovrstno prireditev, vas prijazno vabimo, da izpolnite spletni obrazec, ki bo letos dostopen vse do 26. julija.