Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

NOVO! Od 30.9.2010 dalje zbiranje prijav škode v tekoči kmetijski proizvodnji zaradi posledic poplav v Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 29. september 2010
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ministrstvo za obrambo je Mestni občini Nova Gorica izdalo sklep številka 844-7/2010-149 o pričetku ocenjevanja škode v kmetijstvu zaradi posledic poplav v času med 16.09.2010 in 20.09.2010. Do izdaje tega sklepa smo zbirali samo prijave škod na objektih in infrastrukturi, kot je bilo določeno v prejšnjem sklepu Ministrstva za obrambo.

V skladu s prejetim sklepom in navodili Ministrstva za obrambo bo Mestna občina Nova Gorica pričela zbirati prijave škod v četrtek, 30.09.2010, zbiranje bo zaključeno v petek, 15.10.2010. Obrazci bodo v času zbiranja prijav oškodovancem na voljo na spletni strani in pri vratarju Mestne občine Nova Gorica.

Oškodovanci lahko prijavijo škodo:
  • v tekoči kmetijski proizvodnji,

  • na kmetijskih zemljiščih: naplavine, odplavljena zemljina (samo evidentiranje škod).


  • Prijave škode na predpisanih obrazcih in podpisane s strani oškodovanca lahko oškodovanci oddajo v pisarni 28/I ali v pisarni 24/IV v času zbiranja prijav med 8. in 14. uro. Na vloge naj oškodovanci napišejo svojo telefonsko številko, v kolikor bo potrebno prijavni obrazec dopolniti ali pri vnosu v program vnesti kakšen dodaten podatek.

    Informacije lahko oškodovanci dobijo v času oddaje vlog v pisarni 24/IV ali na telefonski številki 05 / 3350 172 (Zdenka Kompare) za področje kmetijstva.