Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zdravstveni dom Nova Gorica - 3. faza

  • DATUM OBJAVE 15. avgust 2022

  • STATUS PROJEKTA: Projekti v izvajanju
  • PREDVIDEN ZAKLJUČEK: 2024
  • VREDNOST PROJEKTA: 13 mio. EUR
  • DELEŽ SOFINANCIRANJA: Sofinanciranje s strani Ministrstva za zdravje v vrednosti 2,8 mio EUR.

Izgradnja III. faze zdravstvenega doma v Novi Gorici.

Gradnja se bo začela ob koncu leta 2022 in zaključila v letu 2024.

Prizidek zdravstvenega doma (3. faza) zajema 4-etažni objekt s površino 3.000 m in podzemno garažo s prostorom za 240 vozil.

V prizidku bodo urejeni prostori za ambulante pediatrije, fizioterapije, družinske medicine in ginekologije in s tem zagotovljeno, da bo na enem mestu združena večina storitev osnovnega zdravstvenega varstva v Novi Gorici. V garažni hiši bo prostor za parkiranje tudi za obiskovalce zdravstvenega doma, nova zunanja ureditev okolice prizidka pa bo bolje prijazna pešcem, z več zelenja in dreves.

Vozualizacija 1  Vozualizacija 2  Vozualizacija 3