Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Festival multiCULINGO

DATUM OBJAVE 14. december 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Predpraznični program dogajanja v Novi Gorici bo med 18. in 21. decembrom 2023 popestril tudi Festival večjezičnosti in multikulturnosti – multiCULINGO. Že tretja izvedba večdnevnega dogodka, ki je namenjen vsem ljubiteljem tujih jezikov in kultur, letos v svojo sredino postavlja temo preseljevanja, saj je 18. december mednarodni dan migrantov.

Pester program različnih dogodkov (razstava, predavanja, delavnice, koncert …) bo v popoldanskem času v štirih dneh festivala, ki ga ob pomoči Mestne občine Nova Gorica prireja Zavod iManaLAB, na treh lokacijah v mestu obiskovalcem osvetlil tematiko preseljevanja predvsem skozi oči tistih, ki so jo doživeli na lastni koži ali fenomen migracij raziskujejo.

 

Sporočilo Za Medije Festival Multiculingo - pdf

 

 

Plakat festivala z naslovom PreseljevanjePisateljica Alma Karlin, oblečena v japonski kimonoRazstava slik Davida DeganaDuet FidaTommaso Sandri, obkrožen z afriškimi otroki

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti