Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

LevelUP delavnica »Odnosi z javnostmi za mala podjetja«

DATUM OBJAVE 15. april 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Odnosi z javnostmi spadajo med najpomembnejše funkcije v vsakem podjetju. Večinoma jih poznamo pod kratico PR (public relations). Pri tem ne gre vedno za odnose z mediji in medijske objave, ki lahko znantno prispevajo k uspehu in ugledu vašega podjetja, temveč tudi druge oblike sodelovanja s ciljnimi skupinami, pri katerih lahko tudi pomanjkanje ustreznega komuniciranja sproži negativne posledice.

Primorski tehnološki park organizira LevelUP delavnico z naslovom ''Odnosi z javnostmi za mala podjetja''. Delavnica bo potekala 25.4.2016 od 16.30 do 20.30 v Primorskem tehnološkem parku.

PROGRAM in ostale informacije: http://www.primorski-tp.si/dogodki/2016/levelup-delavnica-odnosi-z-javnostmi-za-mala-podjetja