Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Štirimesečna delavnica Smart ninja

DATUM OBJAVE 20. januar 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Novo Gorico spet prihaja Smart ninja. Tokrat bodo skupaj s Primorskim tehnološkim parkom trenirali ninje na področju Web developmenta.

V štirih mesecih, na 24 srečanjih (1,5 ure) bodo udeleženci ustvarili več kot 20 samostojnih programerskih projektov.

Tečaj je razdeljen na tri dele:

-      Front-end development

-      Osnove programiranja v Pythonu

-      Back-end development s Pythonom in Google App Engine

Naučili se bodo front-end in back-end jezike: HTML, CSS in Python ter ogrodje Bootstrap. Naredili bodo svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložili na splet prek Google App Engine gostovanja.

Za nameček pa bodo spoznali še vsa ključna orodja in postopke, kot npr. GIT in GitHub, wireframing ter trike, kako členiti projekte na manjše dele in optimizirati delo.

Za prijave do 8. februarja 2016 velja znižana SUPER EARLY BIRD cena 449,00 EUR - to je kar 44% popust! Za prijave zadnji teden dni pred tečajem velja polna cena tečaja, 799,00 EUR. Dodaten 5% popust dobijo vsi pred/inkubiranci Primorskega tehnološkega parka in najemniki Coworkinga Bridge58. Za kodo s popustom kontaktirajte Mitjo Mikuž, Primorski tehnološki park.

Kotizacijo se lahko poravna v dveh obrokih in sicer 50 % kotizacije je potrebno poravnati pred tečajem. Drugo polovico, oziroma ostalih 50 % kotizacije pa 1 mesec po začetku tečaja.

Vsak tečajnik (ki to želi), bo po končanem tečaju zapisan v zaposlovalno bazo Smart Ninje, do katere imajo dostop slovenska IT podjetja, ki iščejo nove sodelavce.

Udeleženci ne potrebujejo programerskega predznanja, saj se gre v sklopu programa od osnov dalje. Tečaj bo potekal v slovenskem jeziku, kljub temu pa se od udeležencev pričakuje bralno razumevanje angleškega jezika, ki je ključno za vsakega programerja.

Tečaj bo trajal od 22.2.2016 do 23.05.2016 dvakrat tedensko, vsak ponedeljek in četrtek, od 17.00 do 18.30 v Primorskem tehnološkem parku (Mednarodni prehod 6, 5290 Šempeter pri Gorici). Vodil ga bo izkušen programerski ninja, Matej Ramuta.

Vse informacije in prijave: https://www.smartninja.si/course/5736829290545152

Zakaj bi se prijavili, vam povemo mi. Več znanja pomeni boljše možnosti za zaslužek!

Zakaj ne, pa nam povejte vi!

Prijavite se čim prej, število mest je omejeno.