Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vabilo na prižig lučk v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 29. november 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Prižig lučk smo sprva napovedali za petek, 1. decembra, vendar smo se zaradi slabe vremenske napovedi odločili, da ga prestavimo na nedeljo, 3. decembra.

Vljudno vas vabimo, da se v nedeljo, 3. decembra 2023, ob 17. uri na Bevkovem trgu v Novi Gorici udeležite PRIŽIGA LUČK. Istočasno bomo odprli tudi drsališče, ki bo letos večje in ponovno postavljeno na Bevkovem trgu. Prižig lučk in odprtje drsališča bo spremljal koncert glasbenika Dejana Dogaja. V imenu novogoriške mestne občine bo na dogodku pozdravil podžupan Marko Tribušon.

VABLJENI!