Javno povabilo k sodelovanju v programu 70-letnice Nove Gorice

datum: 11.10.2016

kategorija: V središču

01_fb_objava_javno_povabilo

Zagotovo bo to priložnost, da se ozremo na zgodovino Nove Gorice, predvsem pa skupaj povemo, kako čutimo mesto danes in kako ga vidimo v prihodnosti. Naj bo to naš skupen izziv, prepustimo se ustvarjalnosti in izvirnosti ter poiščimo odgovore na vprašanja o identiteti sodobne Nove Gorice.

V programu 70-letnice Nove Gorice, ki se bo odvijal celo leto, želimo povezati vse, ki imajo Novo Gorico radi in si želijo s svojim prispevkom, dogodkom, publikacijo, stripom, filmom, aplikacijo, videom, plesom, predstavo, grafitom, glasbo, okoljsko akcijo in še čim prispevati k praznovanju te pomembne obletnice.

Predlogi, ki bodo vsebinsko sodili v praznovanje 70-letnice Nove Gorice, bodo vključeni v promocijske aktivnosti Mestne občine Nova Gorica v prihodnjem letu.

...........................................................................

VLOGA ZA SODELOVANJE

Vašo vlogo za sodelovanje v programu praznovanja 70-letnice Nove Gorice lahko do 10. novembra 2016 posredujete na elektronski naslov ali pa pošljete na naslov Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica s pripisom: Vloga za sodelovanje v programu 70-letnice Nove Gorice. Za vse dodatne informacije lahko pokličete na tel. številko: 05 / 33 50 111.

Vloga za sodelovanje v programu 70-letnice Nove Gorice (doc)

 

Javno povabilo k sodelovanju (pdf)

javno povabilo 70-letnica noga