Okusimo Goriško v okviru Dnevov slovenskega turizma v Novi Gorici

datum: 11.10.2015

kategorija: V središču

Dnevi slovenskega turizma, osrednji slovenski strokovni dogodek v turizmu, bodo letos potekali od 12. do 14. oktobra v Novi Gorici. Mestna občina Nova Gorica, Turistična zveza TIC Nova Gorica, Območna obrtno-podjetniška zbornica Nova Gorica in Hit d.d. pripravljajo v okviru tega dogajanja POD ARKADAMI NOVOGORIŠKE MESTNE HIŠE v torek, 13. oktobra 2015, predstavitev domače ponudbe z naslovom OKUSIMO GORIŠKO.

V okviru Dnevov slovenskega turizma se bo zvrstilo kar nekaj dogodkov, kot so Plenarni del Dnevov slovenskega turizma s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu, 62. Gostinsko turistični zbor, prireditev Moja dežela - lepa in gostoljubna in 18. Slovenski turistični forum. V torek, 13. oktobra, pa bo potekala predstavitev goriške ponudbe pod naslovom Okusimo Goriško tako gostom Dnevov slovenskega turizma kot domači javnosti. Predstavili se bodo različni goriški ponudniki. Med 10. in 16. uro bodo potekale predstavitve, pokušine, prodaja lokalnih izdelkov ter ponudba nekaterih turističnih društev.  Med 17. in 22. uro pa se bodo na stojnicah predstavili goriški gostinci in vinarji. Za dobro vzdušje bo poskrbel ansambel Suhu cvetje.

Z dogodkom želimo organizatorji vsem gostom in obiskovalcem Dnevov slovenskega turizma predstaviti bogato in raznoliko goriško gostinsko in turistično ponudbo.

Več:

Dnevi slovenskega turizma 2015

Facebook dogodek