Začenjajo se prireditve ob prazniku Mestne občine Nova Gorica

datum: 29.08.2015

kategorija: V središču

Že tradicionalno rojstni dan mestne občine obeležujemo z različnimi društvi, klubi, posamezniki in institucijami, ki s svojimi dogodki pomagajo sooblikovati praznično dogajanje. Pester program odseva raznolike dejavnosti, ki se odvijajo v naši občini.

V septemberskem času nadaljujemo z zeleno obarvano zgodbo letošnjega poletja, ko smo poletne prireditve oblikovali z razmišljanjem o samooskrbi, trajnostnih rešitvah, ki bi nam olajšale vsakdan, in o ponovni uporabi odpadnih materialov, ki lahko na ta način zaživijo novo življenje. Tudi v prazničnem dogajanju bo kar nekaj zeleno obarvanih dogodkov, od sprehodov po Panovcu, do gledališke predstave za otroke, darila mestne občine otrokom ob prazniku.

    Posebno pozornost bomo tudi letos namenili letošnjim občinskim nagrajencem, ki s svojim delom, pogumom in ustvarjalnostjo pomembno prispevajo k razvoju mestne občine. Vemo pa, da med nami živi še veliko posameznikov, ki sicer niso prejeli nagrade, vendar je njihovo delo za kvaliteto življenja v mestni občini in za njen razvoj prav tako dragoceno. Tudi vsem njim velja naša zahvala.

    Vabljeni torej na številne praznične prireditve, program si lahko ogledate v prilogi:

Program prireditev 2015 Praznujmo skupaj.pdf