Vsebinska in grafična prenova spletnega mesta Mestne občine Nova Gorica

datum: 09.12.2011

kategorija: V središču

Z vsebinsko in grafično prenovo želimo spletno mesto mestne občine ob razširjeni in obogateni vsebini bolj približati uporabnikom, poenostaviti iskanje informacij in podatkov ter povečati preglednost in uporabnost vsebin.

Vstopna stran je zasnovana kot portal, na katerem izbiramo področje, ki nas zanima, kot npr. mestna uprava, krajevne skupnosti, prireditve itd. Na osnovi pregleda statistike dostopa do vsebin našega dosedanjega spletnega mesta smo na novem portalu izpostavili najbolj iskane rubrike.
 
Vljudno vas vabimo, da vaša mnenja in pripombe o novi grafični in vsebinski podobi spletne strani izrazite na spletnem forumu, lahko pa nam tudi pišete na naslov . Veseli jih bomo, saj je spletna stran že zaradi same narave medija nikoli zaključena zgodba, ki se nenehno dopolnjuje in nadgrajuje. Z vašim sodelovanjem in pomočjo, spoštovani obiskovalci strani, bomo lažje dosegli izboljšave, povečali uporabnost in zanimivost vsebin našega novega portala.  

V mestni upravi se za tehnično izvedbo strani zahvaljujemo podjetju Arctur d.o.o., ki je tudi sicer tehnični skrbnik naših strani.

Uprava Mestne občine Nova Gorica