Podelitev priznanj za najboljše inovacije Severnoprimorske regije za leto 2022

Datum: 23.06.2022
Vir: Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana
Rubrika: Sporočilo za javnost

Podžupan Sašo Kogovšek se je udeležil slavnostne podelitve priznanj za najboljše inovacije Severnoprimorske regije za leto 2022. V imenu Mestne občine Nova Gorica je čestital vsem prejemnikom priznanj. 

Podžupan je povedal, da »o inovacijah radi govorimo kot o domislici moderne dobe, tehnološkega napredka in digitalne revolucije. Pa vendar je to področje tesno vpeto v človeka in skupnost že tisočletja. Biti ustvarjalen, to je v človeku tako zelo ponotranjeno, da je postalo neločljiv del življenjskega smisla in počelo našega civilizacijskega obstoja. V zgodovini smo bili priča inovacijam številnih velikih svetovnih osebnosti, od Nikole Tesle do Leonarda da Vincija, Marie Curie in še bi lahko naštevali. Njihova dela so postala navdih generacijam mladih in ambicioznih talentov po vsem svetu. Vsem prejemnikom letošnjih priznanj iskrene čestitke z željo, da vaš navdih potuje tako smelo naprej ter da odpre horizonte tudi tistim manj pogumnim in sramežljivim, ki v sebi skrivajo izjemen, a še neodkrit potencial inovativnosti.«

Vsem prejemnikom letošnjih priznanj je podžupan iskreno čestital z željo, da njihov navdih potuje tako smelo naprej ter da odpre horizonte tudi tistim manj pogumnim in sramežljivim, ki v sebi skrivajo izjemen, a še neodkrit potencial inovativnosti.

 

  


< Nazaj na seznam