Trud prostovoljcev za prevoze starejših

Datum: 19.11.2020
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: V središču

Prostovoljce, ki v novogoriški mestni občini izvajajo prevoze za starejše, smo danes v fotografski objektiv ujeli pred avtomobili, ki jih uporabljajo za prevoze. Za njihov trud in nesebično pomoč so se jim zahvalili župan dr. Klemen Miklavič, podžupanja Damjana Pavlica in predsednik Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica Igor Miljavec. 

Župan dr. Klemen Miklavič poudarja: »Projekt GO šofer ima vsaj dve veliki prednosti: olajša življenje starejši populaciji v naši občini in vključuje dobro delujoče Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica v tesno sodelovanje z mestno občino pri organizaciji boljše kakovosti življenja ljudi v naših krajih."

Podžupanja Damjana Pavlica ceni odziv prostovoljcev: "Sem izjemno zadovoljna nad tako lepim odzivom prostovoljcev, ki vedo, da je to humano delo. Uporabniki te storitve so zelo zadovoljni. Pohvala gre Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica, ki se je dobro organiziralo in skrbi za izvajanje te dragocene storitve."

Predsednik Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica Igor Miljavec pa izpostavlja: "Zahvaljujem se vsem prostovoljcem, ki jih je vedno več. Prav tako je vedno več klicev strank in po informacijah, ki jih imam, so s storitvijo zelo zadovoljni."

Fotografije: Mateja Pelikan

 

  

    

  

  


< Nazaj na seznam