Brezplačni predavanji: Radosti in pasti tehnologije Mihe Kramlija in Starševstvo - včeraj in danes Domna Strmšnika

datum: 23.10.2018

kategorija: Ali ste vedeli?

Vabljeni na BREZPLAČNI PREDAVANJI: Radosti in pasti tehnologije Mihe Kramlija in Starševstvo - včeraj in danes" Domna Strmšnika, v torek, 23.10.2018, od 17.00 do 19.00 v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra (MIC) - Šolski center Nova Gorica (glavni vhod, desno), v organizaciji Nacionalnega inštituta za javno zdravje OE Nova Gorica in Mladinskega centra Nova Gorica.

Predavanje z naslovom "Radosti in pasti tehnologije" bo vodil Miha Kramli iz ZD Nova Gorica, Center z zdravljenje zasvojenosti, predavanje "Starševstvo - včeraj in danes" pa Domen Strmšnik iz Študijsko-raziskovalnega centra za družino.

Dogodek v organizaciji Mladinskega centra Nova Gorica in Nacionalnega inštituta za javno zdravje OE Nova Gorica poteka v okviru aktivnosti obeležtive Svetovnega dneva preprečevanja samomora (10. september) in Svetovnega dneva duševnega zdravja (10. oktober), ki ju želimo povezati pod skupnim geslom "Skupaj do boljšega duševnega zdravja" ter skupne iniciative "V znanju in povezovanju je moč" ob novembru, mesecu preprečevanja zasvojenosti.

MONG Vabilo na predavanji za starše.pdf