Dobrodelna multimedijska predstava Življenje je vrednota

datum: 14.04.2018

kategorija: Ali ste vedeli?

Prijazno vabljeni na dobrodelno multimedijsko plesno predstavo Življenje je vrednota, ki bo v soboto, 14. aprila 2018, ob 20. uri v Kulturnem domu Nova Gorica. Projekt plesalke Katje Vidmar in njene plesne šole pomaga Ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ki so preboleli raka.

Ustanova Zdenke Gustinčič - Fundacija za dobro ljudi pod pokroviteljstvom župana Mestne občine Nova Gorica Mateja Arčona in GZS Severno Primorske gospodarske zbornice Nova Gorica vabi, da z donacijami podprete in sodelujete pri soustvarjanju dobrodelnosti:
Življenje je vrednota - povabilo k podpori.pdf

Življenje prinaša in odnaša, trosi trenutke, ki bežijo mimo nas in, če jih ne ulovimo, spolzijo kot veter. S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic, so ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo. Rak se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse – vzame pogum, smeh, čas …Človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

​Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila. Zgodba je spletena skozi deset slik in govori o ženski, ki obožuje svoj poklic zdravnice, ker lahko pomaga ljudem in je zavezana ideji, da je življenje vrednota. Sreča ljubezen svojega življenja, se zaljubi, užije trenutke ljubezni in sreče, nenadoma pa hudo zboli …

Cena vstopnice: 10 EUR 

 

Življenje je vrednota - letak.pdf

 

Življenje je vrednota - letakŽivljenje je vrednota - letak