V Park Škocjanske jame brezplačno na praznovanje Dneva evropskega teritorialnega sodelovanja

Datum: 21.09.2019
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

Ali se strinjate, da je Park Škocjanske jame biser naravne dediščine, vreden obiska ob vsakem letnem času? Da pa je park široko prepoznaven in ima različne dejavnosti so pripomogla tudi evropska sredstva. Zato praznujmo skupaj Dan evropskega teritorialnega sodelovanja 2019 s sloganom »Zakaj si tudi ti Evropa«, ki nastaja v sklopu Programa Interreg V-A Italija-Slovenija 2014–2020.

Cilj vsakoletnih praznovanj je spoznati prednosti in vrednote sodelovanja ter dosežene rezultate v okviru Programa sodelovanja Interreg Italija-Slvoenija, zato je namenjeno splošni javnosti – tebi, meni, vsem – in je za udeležence v celoti brezplačno.

Praznovanje bo potekalo v Matavunu v soboto, 21. septembra 2019, od 10. ure dalje. Vse predvidene aktivnosti so v celoti brezplačne za udeležence, ki se bodo predhodno prijavili. Predhodna prijava na dogodek je možna preko e-prijavnice do 15. septembra 2019 oz. do zapolnitve mest. Zagotovljeni bodo tudi avtobusni prevozi in kosilo.

Dodatne informacije o dogodku dobite v priloženem programu, na spletnih straneh www.ita-slo.eu ali  www.eu-skladi.si in www.park-skocjanske-jame.si