Razpis Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/-a v javni upravi 2018

Datum: 07.03.2019
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje 6. natečaj za priznanje Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2018.

S priznanjem želijo izpostaviti zaposlene v javni upravi, ki v svojem prostem času opravljajo prostovoljsko delo in prispevajo k promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi. Izbirali bodo med prijavljenimi kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata/kandidatke v letu 2018 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

Če ste to vi ali je med vašimi kolegi, zaposlenimi v javni upravi, nekdo, ki ustreza zgornjemu opisu, ga/jo do 19. aprila 2019 lahko prijavite, da se bo potegoval/a za NAJ naziv za leto 2018. Prijavitelj je lahko le javna uprava.

Pošljite izpolnjeno prijavnico na naslov: Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana, s pripisom »NAJ PROSTOVOLJEC IN NAJ PROSTOVOLJKA ZAPOSLEN/A V JAVNI UPRAVI 2019«.

Nagrajenca in nagrajenko bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 14. maja 2019. Ta naziv posameznik/posameznica lahko prejme samo enkrat.

 

Vabilo za javno upravo.pdf

PRIJAVNICA_JAVNA UPRAVA za 2018.doc