Kolesarim, da pomagam – dobrodelna kolesarska akcija po severni Primorski

Datum: 02.09.2017
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica in Lions klub Idrija vabita na 150 km dolgo kolesarsko prireditev po severni Primorski v soboto, 2. septembra, in nedeljo, 3. septembra 2017.

Začetek je predviden v soboto, 2. septembra 2017, z zborom ob 9. uri pred Modro dvorano v Idriji. Prvi dan obsega trasa približno 70 kilometrov: od Idrije, prek Cola do Ajdovščine in naprej skozi Vogrsko, Šempeter pri Gorici do Nove Gorice, kjer bo ob 17.45 uri zaključek na zabavi Radia Robin.

Drugi dan, v nedeljo, 3. septembra 2017, se 80 km dolga pot nadaljuje od Nove Gorice proti Tolminu, Mostu na Soči do Idrije.

Vabijo vse ljudi dobrega srca, ljubitelje kolesarjenja in rekreacije, člane različnih klubov in društev, da se pridružijo dobrodelni kolesarski akciji. K vabilu je priložen tudi zemljevid ter prijavnica. Časovnico z navedbo krajev in terminov bodo poslali naknadno. Prijave zbirajo do 21. avgusta 2017.

Od vsakega udeleženca je zaželen prostovoljni prispevek, ki znaša za oba dneva kolesarjenja 30 evrov, za dan 15 evrov, za posamezno etapo pa 10 evrov. Zbrani denar te dobrodelne akcije bo namenjen Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica za izvajanje programa Pomoč slepim in slabovidnim pri premagovanju gibalnih in komunikacijskih ovir.

Denarna sredstva v okviru omenjene akcije zbirajo tudi na TRR SI56 1915 7501 2408 532 LIONS KLUBA IDRIJA (koda namena: CHAR, namen: Kolesarim, da pomagam).

 

Kolesarim, da pomagam - VABILO.pdf

Kolesarim, da pomagam - PRIJAVNICA.docx